Сьогодні тільки подумки згадувала Вас,Юначе! Приємно знову читати Ваші рядки,бо в них не по роках мудрість посіяна.Бажаю Успіхів,хай сонячним і довгим буде життєвий шлях.
Життя починається з правди , хто з правдою , той переможе , перетерпіти - це дуже важко , особиливо коли війна , шкода , що ворог не розуміє що за все треба відповідати .
Ми обов"язково переможемо. Бо правда на нашій стороні. І колись Ви писатимете свої прекрасні вірші на землі, вільній від ворога, на землі, яка перестан щедро поливатися кров"ю невинних юних наших соколят.
Дякую пані Світлано за коментар. Мушу визнати мої вірші не такі вже і прекрасні, мені завжди наче чогось бракує - ліричності, читача, натхнення, пунктуації, емоційності... І проза моя така ж.. А зараз ще й можливості, якось не до творів. Я теж вірю в краще майбутнє цілісної України (із Кримом та Донбасом) але бачу тут в АТО величезний бардак у керівництві і все ж я вірю, вірю, ех вірю!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")