Люди добрі, де ви є?
Москаль в нашу землю йде!
Його НАТО, ні Європа не зупинить?
Вбиває наших дітей.
Де подівся НАШ Мойсей,
Який ВОЛЮ обіцяв для УКРАЇНИ?
Люди добрі. Я до вас.
Вчора Крим, нині Донбас
Віддаєте мимо пролитої крові.
Скажіть: - Чиї ви сини,
України, чи Москви?
Люди добрі, чи у вас є якась совість?
Ні, у вас її нема.
Вами керує Москва.
Ви за гроші продаєте свою матір.
Лиш настане такий час,
Син і внук осудять вас
І для них на віки будете прокляті!
17.09.2014р.
Вороги зовнішні ясні , внутрішні ще поховались , але більшість знаємо , треба лише друзям , спільно гуртуватись , але навкого кого ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")