Україну ненавидить люто.
Все вкраїнське для нього - отрута.
Не дурний - чітко суть розуміє.
Та, як всі на Русі, буть воліє.
Його діда заслали в Сибір.
А онук вихваля "рускій мір".
У віршах - про "славянскоє братство"...
Яничар! Отаке, хлопці, бля*ство!
Любить сало й горілочку з перцем.
Та не скиглить за Києвом серце.
Має прізвище щире - на "ко".
Але пише: "Я русский!"... Дурко!
День і ніч мріє "хунту сваліть"...
Як зустрінете гада - в'є*іть!
Не можу мовчати! Яничари - НАЙСТРАШНІШИЙ ворог України! Їхнє зрадництво в усі часи наносило більшу шкоду, ніж відверті вороги!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")