Цей твір писався в ті далекі часи, коли рухівці просто таки виборювали для національного прапора України право на існування. Тепер про те вже не згадують, але нам тоді було дуже важко боротися з комуністичною мафією, котра робила абсолютно усе, щоби над Україною навіки продовжував виснути совєтсько-московський прапор... Всім героям, що склали свої голови за волю України під її НАЦІОНАЛЬНИМ прапором, я присвячую сьогодні цей давній вірш...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")