Життя вода- багато слів,
Що тонуть із роками,
А ми пливем до берегів,
У даль, що перед нами!
І поки ми ще на воді-
Тримаймось! Дасть Бог сили!
Тренуймо м`язи молоді,
Спішім нап`ять вітрила!
То ж так тримаймо! День за днем!
Міцнієм і зорієм!
І перед голим королем,
Ми правду все ж відкриєм!
|