Біда не приходить одна
Біда не приходить одна....
У наші двері посеред ночі,
Неначе буря, увірвалася біда,
А з боку лихо сміється в очі,
Бо не одна вона приходить, не одна.
Неначе смерчем біда влетіла,
Коли цвіла в полях так зелено весна,
Стрілою в небі на чорних крилах
По Україні пролетілася війна.
І рвалось небо, земля палала,
Здригався світ від звуків градів і гармат,
І білі хмари в обійми брали,
Ще зовсім юних, необстріляних солдат.
Спинися лихо, не рвіться міни,
Затихніть постріли жорстокої війни,
Верніться знову у рідні стіни,
З полів кровавих, непокорені сини.
Н.Хаммоуда
20.11.2014р
Додав: natalka7474 (25.11.2014)
| Автор: © Н.Хаммоуда
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1432 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 7
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА