Промили мізки! Заморозили, душі,
Ідуть по болоті, а думають суші.
І зникла людина, совєтский став робот,
І Сталіна хвалить, вистукує молот!
Тук- тук, от жилося! І думать не треба!
Як скажуть ,то й маму із татом, до неба!
Зате ,що й казати, жилося красиво!
Ковбаска дешева , завжди було пиво!
І що їм до того, що мерли мільйони,
“Буржуїв” вбивали, ішли батальйони,
І землю в господаря всю відбирали,
Таким от халуям ,безплатно давали!
Да здравствуєт Сталін, він скоро вернеться!
А як же із мозком! Чи хоч ворухнеться!
Чи так і помрете в кремлівських закрутах,
Під стінами пана, з мізками у путах!
|