Говоримо про мир під дулом автомату, Ретельно добираєм Їм! правильні слова. Горланим про свободу чіпляючись за ґрати. За що вас ув’язнили? – За праведні діла.
Вже ж грішних не саджають – то норма України – Їх хвалять та підносять до Ради, до небес. І там їх враз міняє – стають як бабуїни, Що до життя людського втрачають інтерес.
Сидять на баобабах, вирішують питання: Що де лежить погано і що брехать в народ? А як день не брехати – у них недомагання; Але то фантастичний, незнаний епізод.
Мені здається цей вірш з якимось десь таки перегукується ... Можливо я помиляюсь , але ця тема і розробка мені десь уже попадалась , бо я читаю багато і майже все запамятовую... А тема то непогана , і можна розробляти ...
Дуже добре. Люблю правдиві вірші, нема чого прикрашати, бо ми вже в такій брехні і корупції погрузли, що далі нема куди. Верхи стали бобуїнами, У?країна руїнами, а ми, люди ...що далі?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")