Москаль радіє-в нього Новий рік,
А в Україні сум у кожнім домі:
-Хто б ти не був, та ти не чоловік,
Якщо святкуєш, наче ні при чому.
Москаль радіє, "йолку нарядив",
На Красній площі гупають питарди,
А для Вкраїни було б більшим з див,
Якби затихли постріли і "гради".
-Чи час тобі, сусіде святкувать?
Чи час сьогодні тішитись з екрану,
Коли хоронить сина рідний брат,
Коли сестра твоя бинтує рани?
Москаль радіє, думає що зміг
За рік минулий "успіхів добитись"
Біда іще прийде й на твій поріг,
Та бережись, бо будем "боронити"! 26/12/2014