МИ-ЦІЛЕ ОДНЕ! (Заклик)
Вікна завішені, образ і свічка горить,
Тихо молюся за мир на одинці із Богом,
Котяться сльози:" Прости мені слабості мить,
Зараз іти му, збирати бійцям допомогу".
Як вони там, коли "Гради" по головах б'ють?
Як їх одних у годину лиху залишити?
Встань із дивана, і просто зроби що-небудь,
Сам ти не віриш, що можеш багато зробити.
Встань! Не сиди, не очікуй від інших чудес,
З себе почни, і віддАне встократ повернеться,
Бо не спроста нам це лихо. Це воля Небес,
Щоб розбудити любов і єдинство у серці.
Вдома, в лікарні, на фронті-ми ціле одне,
Всі до мети ми повинні іти без зупину,
Всі ,хто воює- тебе захищають й мене,
Тільки разом ми врятуєм ДЛЯ НАС Україну.
Проблема в тім, що люди, які живуть на Сході майже не змінилися... Любов і мудрість не залітає у вікно.... Є такі люди, які прийшли на цей світ для кількості... та , погоджуюся, що треба кожному діяти.... Але є такі, що діють, а потім не розуміють: чому ніхто не чує, чому ніхто не бачить добро?
Пані Ірино,дякую що завітали. Знаєте, я думаю,що якщо людина відчистого серця робить добро, то не думає про те-помітять його, признають чи подякують.Просто роблять...
Повітре - люди на сході змінилися , війна чітко показує хто на якому боці , особливо коли над головою не бджоли гудуть , а кулі , і вони можуть влучити в серце , війна - це зло , але , хоч і не треба це говорити , вона для декого необхідність , бо в таку важку пору - спізнаються друзі і чітко бачиш хто ворог !
Ми єдиний народ, як один цілий організм. Де б не була нанесена рана йому , а болить на серці.Старі люди говорили, кого Бог любить, тому посилає випробування. Ми повинні ці випробування гідно витримати... Радий читати Ваші твори.
Кожен з нас часто чи деколи спілкується з тими хто воює , вони , а в мене сусід , який воює з початку , каже - за цей майже рік війни , люди на сході змінилися - чітко можна тепер визначити хто ворог , а хто друг , і менше стало тих хто досі ще хитається ! Хоч погано говорити , але цей сусід сказав - мені здається що війна - це для нас необхідність , щоб зрозуміти хто справжній українець , а хто наш ворог !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")