Пристосуванцям
--------------------------------------
Десятиліттями згиналися і скніли.
З народження й до самої могили!
Запобігали, задивлялись в очі
Від ранку і до самої до ночі!
Перетворились в блазнів, у челядку.
Лизали сраку чітко, "пА пАрядку".
"Ура!" волали москалям завзято.
"Ізбою" називали власну хату.
І що? Куди усе те ділось?..
Неначе й не було! Немов наснилось!
То ж, пам'ятайте ту лиху годину,
Аж поки не зійдете в домовину!
27.08.15р.
|