Думки з приводу відпустки, проведеної в Україні у липні 2010р.
Україна чи Африка?
Дурдом, депресуха.
Щось белькоче Азаров.*
Не витримують вуха.
37-м у тіні!
Кондишен? А х-я!
60-т Бандюковичу.**
Мєдвєд*** аплодує.
Відрядила Луб'янка
з хрестом гея-Кирила.
Україну Москвою
знову(вкотре!)накрило.
Митник гарний чувак.
Завжди шлях відкриває.****
Ой, і вправно ж Ukraine
мої бакси ковтає!
Ціни - суто нью-йоркські.
Буває, що вищі.
Вітерець у народа
кишенями свище.
Але квасить шансон.
Москалик співає...
Україна чи Африка?
Хто відповідь знає?!
* Микола Азаров - прем'єр-міністр України. Можливо єдиний за всю історію світової політики можновладець, котрий не володіє мовою країни, де вже багато років живе і працює.
** Одне з багатьох прізвисьок президента України Віктора Януковича. На зоні, де він був аж двічі за скоєння кримінальних злочинів("гоп-стоп" та згвалтування), Віктор Федорович озивався на Хама. Українські демократи звикли називати його ПроФФесор(саме так президент пише це слово російською).
*** Інтернет-прізвисько президента Росії Дмітрія Мєдвєдєва.
**** Безпроблемний і швидкий прохід "зеленим" коридором Бориспільського аеропорту коштує, залежно від кількості валіз, від 40 до 60 доларів США.
Україна чи Африка,напевно вже й Африка далеко попереду,але люди втікають і звідти,а ми терпимо,мовчимо,і молимось Богу в надіїї на краще.Дасть Бог дочекаємося,наша надія ще не вмерла,а нас поставили на витримку.Вірю що Бог поможе,а якже інакше.Слава Богу за все.
Люди, пишу вам з Африки. Не так вона вже далеко від України попереду, хоча насправді трішки вперед пішла. Але і тут скільки крові пролито. Вірш до часу. дякую!
Он як... Значить Африка вже навіть трохи попереду України... Гірко та соромно за Неньку!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")