Може радісний вірш написать?
Ти співала для мене пісні --
Підступали непрошені сльози,
І пливли в далечінь, наче в сні,
Біло-дивні російські "Бєрьози".
Ти чудово співала пісні,
І ховала засмучені очі.
Гірко й боляче стало мені,
Що нам доля всміхатись не хоче.
То ж не будемо дива чекать.
...Може радісний вірш написать?
А кому ті потрібні вірші --
Прочитають і глянуть лукаво --
Це ж наївні зітхання душі!
Хто ж повірить, що п'ю тільки каву?
Можна кавою лиш запивать!
...Може радісний вірш написать?
Є натхнення й наснага творить,
Коли в серці вирує кохання,
Коли стогне воно і болить
В безнадії і муці чекання,
І щоночі не хочеться спать.
...Може радісний вірш написать?
Чом душі захотілось палать?
Щоб хоч трохи розвіявся морок?
Та ж мені уже навіть не сорок,
І давно вже пора спочивать!
...Може радісний вірш написать?
Скільки можна даремно зітхать?--
Мені з спини вже сиплеться порох!
Чи я дурень? Чи сам собі ворог?
Чом щоночі не хочеться спать?
...Може радісний вірш написать?
Додав: ullad1 (05.06.2016)
| Автор: © Владислав Красса
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1151 чол.
у Вас # закладок
Ключові (? ): Радісний вірш
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.