Підняла РПЦ хвоста -
Волає щось там про Христа.
Іде Москва "ходою миру" -
Проплачено відмінно кліру.
Брехня в очах поп'яр з Луб'янки.
Вкраїною крокують зранку.
Трублять у путінський ріжок,
Але всі мріють про Совок.
Панове! Вірні і не дуже!
Упхніть "святих" отих в калюжу!
Бо годі вже давати волю
Холопам сатани й недолі!
Христос - не з ними! Гляньте чітко -
Не щирі ті дядьки і тітки!
ГеБешник - їхній Бог та цар!
Відповідаю за базар!
26.07.16р.
Інформація до теми: серед учасників хресної ходи є 1000 бойовиків,
котрі планують силове захоплення кількох київських храмів,
з метою висунення політичних вимог щодо виведення частин ЗСУ
з зони конфлікту на Донбасі:
http://elise.com.ua/?p=201302
|