Так,п.Борисе, все так.., а так хочеться, щось навіть дуже маленьке, але поставити Вам в противаги, а ні, нема...лишається тільки надія і та вже так змаліла, що її й не видно.
Щось в українському повітрі висить недобре... Є чутки, що жінка Порошенка виїхала нещодавно до Франції, а його діти на Заході живуть вже давно і в Україні з'являються вельми не часто... Йде інформація, що владу зараз фактично тримають Кучма та його зять - олігарх Пінчук. Кажуть, що Порошенка ненавидять Аваков та Турчинов і він спирається поки що тільки на Полторака... Срач та й годі!
Мовчання в таких випадках - знак згоди. А погодитися, пані Алло, з тим, що Україна на очах перетворюється на РУЇНУ в усіх відношеннях, ніяк не можливо!
Борю, дуже прикро, що я голосував за Порошенко, виходить, несу таку ж відповідальність за «хунту» як і пан президент. Мені, майже. не все влаштовує що він робить деякий час... Буває так, що і я помиляюся, але у мене набагато менше посада чим у нього, я всього лише його виборець. З мене інший попит! Тому, Я дозволяю собі критикувати свого президента, його вчинки та помилки – і маю на це, повне моральне право! А ось тим виблядкам, котрі знищують соборність України, спонсорують колабораціоністів та терористів – не дозволю!
Юра, скажу тобі щиро: мені ЗАВЖДИ не подобалася пика Порошенка! ЗАВЖДИ! В 2014-му я вважав, що Україна мала лише двох гідних кандидатів: Анатолія Гриценка та Дмитра Яроша. Але нації подобаються пики, на кшалт клоуна-Вілкула та бандюка-Гєпи! Що ж, Юра, за дурість та совковість потрібно буде заплатити криваву ціну!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")