Бігти самому, а не в парі... І хоч здається біжиш скоро, Не випередиш свою старість, Бо неможливим таке є. Звуком бандури, чи трембіти Тут в чужині, чи в рідних горах Так довго будемо всі жити, Як вірно любимо своє.
Той, хто правди батьків відкине, Бо того вимагає ворог, То він і діти його згинуть, А внуки, вже будуть чужі... Пам’ять розмиють в брехні брудах. Правди сліпець, їх не поборе. А знай, перелякані люди Потопляться в брудній воді. 09.01.2017р.
Правду кажуть люди, що брехнею світ перейдеш, та назад не вернеш...вона бруднить наші води і люди бовтаються у тій воді, або пан, або пропав...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")