Stodolia
Незвиклі роси – срібні зорі
Місяць і сонце , разом день .
І хвиль життя далеке море
І спогад давності пісень .
Ще сниться усмішка щаслива
Видінь дитинства новий день ;
Весни небесна рання злива
І вже квітками день живе .
Відчалюють часи мінливі
За океан йдуть кораблі ;
Війна приходить страхітлива
Ми мирний день не вберегли .
|