ВАРТОВІ
Навколо холод наших днів
Які насіяли ми вчора
Сьогодні день ще не дозрів
Добром не сповнена комора .
Любові мало для життя
Добра в душі ще дуже мало
Злом перезріли вже серця
Брехнею дні життя кричали .
Зігріти в серці день новий
У славі донести до завтра
Й навколо ворог не страшний
Якщо разом усі на варті .
–08—01—2014—08—52—36--
|