Коронували де тебе й коли не знаю... В Китаї, а чи в пеклі десь давно, Та смертоносним вже тебе назвали В реальності, а не в якімсь страшнім кіно...
Одним страждання, іншим божевілля Приніс на землю Вірус дивний цей... Страхи в Великий Піст й нові терпіння, Панічні розлади для влади й смуту людей...
Молитись варто щиро і щоденно За чистоту подбати не лиш тіла, а душі, Щоб Воля Божа світ благословенний Нам захистила на життєвому путі.
Бо, кажуть, бережених й Бог оберігає, Тому терпіння ці смиренно ми приймім, Бо разом з нами нині і Христос страждає, Приймає страсті й муки на хресті святім...
Чомусь така, мабуть , Господня кара, Щоб схаменувся світ прокисший весь, Любов згадав, що для душі велична слава, Заради чого і чому Христос Воскрес!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1214 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")