Своє завтра візьми нині.
Зберігай, як віру в Бога.
Збережеш, віддай дитині
Хай вона несе на спині
По всіх життєвих дорогах
Те, що Бог дав Україні.
Це наші діаманти рідні.
Їх їм шліфувати треба
І класти на місця гідні,
Хоч ворогам невигідні.
Хай блищать під нашім небом
І стережуть нас від злиднів.
Любімо нашу Вкраїну.
Вона в досвіди багата.
Так, як предки до загину
Захищаймо її святість.
Бо вона нам всім єдина,
Як в кожного його мати.
14.09.2009р.
|