Ваш твір віддображає розгубленість у людских душах ,вагання,прочитала його з великим задоволенням,бо всі ваші твори написані для людей,а не для розмірів і інших шаблонів,пишіть,пане Іване,люди читатимуть,бо не одну зболену душу заспокоїть ваш вірш.
ПАНІ ГАЛИНО. СПАСИБІ ВАМ ЗА РОЗУМІННЯ І ЩЕДРИЙ КОМЕНТАР, ТАК ВІРШІ З ТАКОЮ ТЕМОЮ, Я ПИСАВ І БУДУ ПИСАТИ, ТОМУ ЩО ВІРЮ, ЩО ВОНИ ПРИНОСЯТЬ ТЕ СВІТЛО, ЯКЕ ЗМОЖЕ ПОДОЛАТУ ТЬМУ. ПАНІ ГАЛИНО ВИ ЗАВЖДИ ЗІ СВОЄЮ ТВОРЧІСТЮ, БУЛИ ДЛЯ ВСІХ ПРИКЛАДОМ, А ВСЕ ЇНШЕ ЯК ПРИЙШЛО ТАК І ПІДЕ.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")