Кому до камери в тюрязі не звикати, Той не злякається теперішніх репресій. А несудимому – куди тоді тікати? Судить диктаторів з усіх, що є, конфесій? Вже всі тирани Африки Північної, Хто не втекли – всі пересиджують у ямах. Лиш «наші», навпаки, уперто всім нагнічують, Що керуватимуть ще довго. От так замах! Щож, хай вам таланить зламати всіх кидалів (Й себе, у першу чергу, не забути!) – І «власним» скарбом, що колись в нас відібрали, Зміцнить державу! Так і кризу перебудем.
Хто-хто, а нам і справді не має куди тікати. Не має за що. От і сидимо, спостерігаємо...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")