*** Звучить поезія із уст поета І оплесками переповнюється зал. У віршах – антологія букетів Із різнобарв’я слів, це - Божий дар. Слова в віночки муза посплітала Так філігранно, дзвоном дзвонаря. І музиканту в ноти поскладала, Щоб пісня затремтіла як роса. Співають марш «хлоп’ята-соколята», Здається час спинився на лету… Поезія - висока і крилата Влетіла пташкою у руки скрипалю.
|