Поезія - сліди моєї долі... У ній - мій живоцвіт Життя - розсадник в полі І часоплин у вирі літ. Вона - дорога правди, Змережена тернами І вогником гірлянди, Живе всуміш між нами. Вона - поріг в надію, Ключі від всіх воріт. Поезія - це мрія, Що залишає слід. У ній слова гранітні, Хоч піснею звучать. Поезія - одвічна, В ній Божа благодать...
|