-ти, кавалєр,
маїш мати
ґа`чи модні,
ма`йтки файні,
і - шкарпетки кулюро`ві:
можиш їх купити ві Львові.
а, ше- файний ка`лап.
-калап, то є шо таке?
-калап, то є капе`люх.
-а! в нас кажут "капилю`х".
-маїш, добрий мовний нюх.
шапку маїш, як буди зимно?
-маю шапку, шалик теплий,
али, зарас- ни зима.
чось ни маю типер шля`пів,
як навчені кажут "шльопів"
абу- "шльопанців", зато`
маю пʼєкні, добрі мешти.
ніц ни треба мині решта.
-а , чи маїш чиривики?
треба мати: вже- виликий.
-маю на нискім запʼятку,
як то кажут "каблуку`".
на високім, ше ни маю,
бо нусити ся стидаю,
хоть то модно, али, люди,
як си взую, то як буди?
шо скажут сусіцкі люди?
-та, ни бійся. ніц ни скажут,
бо ми йдем в модну Ївропу,
можна мати й упцаси,
навіть, спі`дниці нусити,
шуби ся вольом хвалити.
хочиш- хлопскі нуси лахи,
хочиш- бапскі: всьо їдно.
я то вчора сам то видів
в їврупейскім кіно.
- а! в- кіні?
нє. ни тре` мині.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 381 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")