-як ти ся називаїш?
-моє мено є Питро.
ну, a- твоє?
-Моє мено є Павло.
-де ти мешкаш?
-нидалеко.
а, ти- де?
-там, де ті дві смиреки.
-скіки років маш?
-дв́айці три.
а, ти?
-я мам двайці штири.
піднімаю ги`ри.
-чи студиюїш, можи, десь?
- так. на університеті.
вчуся русинско-лемківского
і українского.
-то ся треʼ вчити много!
-так, нимало, а - багато,
али треба висьлід мати.
- а, шо любиш ти робити?
-люблю субі вітпучити,
їздити пу сьвіті,
пізнавати люди,
як знаїш багато,
то ти добри буди.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")