Дуже сподобався Ваш вірш. Подумки часто повторюю "Співай, мамо!..." Згадую мамусю, якої вже нема... А думка про Карпати мені теж дуже дорога і тепла, бо люблю цей край всією своєю поліською душею, щороку мушу їхати туди за новими враженнями, всотувати безкраю позитивну енергетику місцевого колориту та гірської природи. А коли вдається поспілкуватись з справжніми горянами, тими, що живуть майже відлюдно на верхах, - то це ніби доторк до превічної мудрості, де знаковим є кожне слово. Дякую.
Ви -мoлoдeць,шкoда щo я дoбрe нe рoзчув тeкст...Tрeба пoдати щe i тeкст ,щoб слiдкувати.Гoлoс у вас гарний i дужe запoкiйливий..пoтягнулo на сoн....П'ятiрка за сeанс....
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")