минають сни ...
усе минає ...
та залишається любов ...
шкода усіх
хто не пізнає
й не виправить у серці зло .
злиденна ніч
приходить знову
нашіптує у душу зло ;
тому що мало в ній любові ...
твори добро ! роби добро !
бо прийдуть сутінки
й немилість
мов буряни на полі днів ;
давно уже прийшла дозрілість
чом зло залашилось в душі .
минає ніч ...
й минає туга ...
твориш добро - прийде любов ...
якщо шукаєш - знайдеш друга .
твориш добро - прийде любов !
НАПИСАНО року 2019
дня другого місяця другого
|