Невидиме побачить світло, Якого небачив ще сучасний світ. Правда брехню прожене вітром Віри, що зростала сотні довгих літ.
Нове відкриє очі сплячі. Промиє мудрістю нових поколінь Серця комуною смердячі, Які на лиці краю весь час творять тінь.
Нове - невидиме в країні Загрозою для тих в палатах, Яким прапор золото-синій Не був, не є, й не буде святим. Вони мамоною багаті Руйнують добро в Україні. 08.11.2015р.
Вас треба оцінювати тільки за те, що у своїх віршах Ви несите таку велику, безмірну любов до України, якої ой, як не вистачає багатьом українцям. Дякую!
Дуже дякую Вам, Пані Катерино за зрозуміння і щире слово.
З повагою Василь Шляхтич з Польщі
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")