Що є правильно? Що є нормою визначення правильності, чи нормальності? Світ безглуздий!!!! Безглуздий, бо прекрасний. Безглуздий, бо цинічний... У нас на всьому є «цінники». Ми все оцінюємо на противагу чомусь. А для чого? Для життя? Це і є життя? Життя також «цінник». Життя – велика ціна за духовність. Такий собі шлях, що веде у Вічність. То може, життя то і є щастя? Без усіх інших принад і «цінників»... Не саме життя є щастям, а пізнання, пізнання дороги. Пил, сморід, каміння, вогонь, буревії... усе це дорога – горе, біда, лють, ненависть... Це ціна. Ціна за що. Невже треба себе «зламати» аби отримати істинну насолоду від життя? Ми ніколи не зможемо отримати насолоду від життя, по одній простій причині – ми не Живемо(саме з великої букви). На життя заслуговує тільки безсмертна істота. А ми обрали шлях смертників. Повіривши у смерть. Ми всі помремо? Більшість і так уже давно мертві, наче зомбі, блукають по світу, як дикі хижаки – живі мерці. Хіба живий мрець може отримати щастя? Можливо... Можливо, його щастя у тому, що він перестав відчувати. Ось і ходить щасливий від того, що нема у душі почуттів. Нема чим відчувати. Тільки спокій, мертва тиша – яма. Щастя людини – яма, чорна нескінченна діра. Щасливий, бо мертвий і живе у пеклі. Пекло – рай. Не вірите? Тоді чому так весело жити – мучитись у ньому? Киньте погляд просторами, що нас оточує? Цивілізація. Цивілізація – щастя людини. Життя – велика ціна за духовність. Ми протягом віків будуємо своє щастя. Воно у нас крилате і світле, а ще дуже швидкісне і тепле, а ще унікальне... Наше щастя має неймовірну ціну.
Кожен заслуговує на щастя , але кожен прагне щастя свого , а є щастя для народу , щастя для Батьківщини , для сімї ... і правильно коли особисте щастя стоїть на останньому місці
Люди мов мертві по світу блукають , часто і щастя і радість не знають , треба любов їм свою дарувати щоби життя у серцях привітати і оживити для щастя цей світ , щастя це радість й любов і політ , це будування не руйнування чудо життя лиш радість дає , заздрість і зависть все в світі убє ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")